The challenge: in een catwalkoutfit naar school!

Tijdens een vergadering op de redactie van Fashionista bedenken we een leuk concept: De Angel Challenge. Wij, Fashionista’s Angels, moeten allemaal een uitdaging accepteren die de andere Angels voor ons bedenken. Ik ben de gelukkige die de eerste Challenge mag doen. Argh! Mijn opdracht: maak van school je persoonlijke catwalk in een extreme catwalklook. En het videoteam gaat mee…

De Challenge: niemand mag het weten
De challenge staat vast en ik kan er niet meer onderuit. Zenuwachtig ben ik wel. Voor mijn Challenge mag ik in een ontwerp van de Nederlandse designer Bas Kosters naar school. Ik kan je vertellen, hij maakt zeker geen onopvallende jurken! De excentrieke ontwerper staat bekend om zijn gekke prints en bizarre creaties… Ik ben vooraf best bang voor de reacties van mijn medescholieren. Op mijn school in Hoofddorp kent iedereen elkaar wel zo’n beetje. Het ergste van deze Challenge is nog: ik mag het tegen niemand zeggen en ik moet volhouden alsof het een dagelijkse outfit van mij is. Hoe ga ik hiermee wegkomen?!

De designer jurk uitkiezen
De jurk heb ik samen met de enige echte Bas Kosters (hij is onwijs aardig in het echt!) uitgezocht in zijn atelier. Mijn keuze valt op een volumineuze multi-coloured jurk gemaakt van allemaal franjes die een beetje weghebben van veren… Ahem, vandaar dat iemand ook vogelgeluiden maakte in de hal van school! De jurk is prachtig, maar voor mij wel een echte out-of-the-comfort-zone jurk. Ik denk dat ik me niet op m’n gemak ga voelen op school. Ben jij benieuwd hoe mijn schooldag er vervolgens uitzag? Check de video hieronder.

Enne, het is een doorgeef-challenge dus ik mag een volgend ‘slachtoffer’ aanwijzen. Omdat die lieve Angel Femke zo hard moest lachen om mijn challenge (ik zag je wel, Fem!) krijgt zij de volgende… De Angel Challenge voor Femke: ga verkleed naar de bekende dure winkelstraat PC Hooftstraat en zorg dat mensen geloven dat je een internationale celebrity bent. Er moeten door ‘fans’ foto’s gemaakt worden en handtekeningen gevraagd! Lukt het Femke? Houd Fashionista.nl in de gaten voor deze volgende challenge. Good luck, Femke!

 

Comments

comments