1 grijze sweater 5 looks

Mijn favoriete kledingstuk is toch wel mijn grijze sweater. Hij is van dunne jersey, ideaal voor zomerse avonden, casual en lekker minimalistisch. Maar niet echt fashionable. Tenminste, dat ligt eraan hoe je hem combineert. Ik laat je 5 verschillende, maar very fashion looks zien, hoe ik mijn grijze sweater het liefst combineer.

#boymeetsgirl 
Combineer met een boyfriend jeans en een paar goede zwarte hakken. En voor wat kleur, gooi je twee fel gekleurde chunky kettingen om je nek. Perfecte lunch outfit.

#leopardlove
Trek een verwassen leopard jeans aan en een paar zwarte gympies. Je look is in één keer niet meer saai. Ik draag hierbij ook nog een klein gouden kettinkje. Top outfit voor een dagje shoppen. (en één van mijn favorieten in de lente)

#sweetgirl
Voor een avondje uit (in de zomer) met de boyfriend of mijn vriendinnen kies ik voor mijn kanten rokje, nude kleurige pumps en combineer in de sweater met een see-trough witte blouse eronder. Als sieraad kies ik een chunky ketting met pastel tinten. Zo vrouwelijk deze look!

#grijsgrijsgrijs
Dit is toch wel mijn favoriet. All grey. Ga voor één kleur in verschillende tinten. Een lichte grijze trui, donker grijze jeans en zilveren schoentjes. Als accessoire natuurlijk een grijze tas en een parelketting doet elke look goed.

#tréschic
Belangrijke afspraak. Trek een zwarte pantalon aan en een paar simpele zwarte hakken. Grote statement oorbellen in je bent ready to go!

Meer inspiratie voor looks met een simpele grijze sweater? Check de fashion peeps hieronder en kijk hoe zij deze basic trui combineren.

Hoe draag jij de grijze sweater het liefst?

Celeb/blogger beeld via Thischicksgotstyle | Karlascloset | Stockholmstreetstyle

Comments

comments