10 jaar Mean Girls

Happy Anniversary Mean Girls! Het is alweer 10 jaar geleden dat Lindsay Lohan en haar ‘vriendinnen’ op het witte doek schitterden. Tijd om te kijken hoe het nu met ze gaat..

Lindsay Lohan – Cady Heron
We weten natuurlijk allemaal hoe met het Lindsay Lohan gaat..  Het kindsterretje (en ster van de film) is redelijk van het padje af (geweest). Na autobotsingen, familie problemen, geld te kort, arrestaties en rehab is Lindsay back in Hollywood en bracht een lijstje naar buiten met haar bedpartners. James Franco, Heath Ledger, Justin Timerlake en Zac Efron staan onder andere op de lijst. Dat we het niet over de carrière van Lilo hebben gehad, zegt volgens ons genoeg.

Amanda Seyfried – Karen Smith
Er is niks meer over van het domme blondje in Mean Girls. Amanda timmert hard aan de bak als actrice en speelde onder andere in Mamma Mia!, Dear John en Les Misérables. Op dit moment heeft ze een relatie met acteur Justin Long.
Rachel McAdams – Regina George
Van coupe blonde naar coupe brunette is verandering nummer 1 die we zien. We like! Regina was een bitch in de film, maar in real life is Rachel goed bezig. Naast The Notebook, speelde ze ook de hoofdrollen in Sherlock Holmes en The Vow. Ook is ze natuurlijk de ex van hottie Ryan Gosling.
Lacey Chabert – Gretchen Wieners
That’s so fetch! Lacey is de enige van de vier girls waarvan we weinig hebben gehoord sinds Mean Girls. Ze heeft veel als stemactrice gewerkt in tekenfilms, maar ze speelt ook nog in films. Daarnaast is ze begin dit jaar getrouwd.

Wij moeten toegeven dat we nog steeds helemaal dubbel liggen om de film. Zie hier de grappigste quotes van Amanda Seyfried in de film.Comments

comments