10x struggles van een kamer delen met je zus…

Sommige chicks moeten een kamer delen met hun zus. Je houdt natuurlijk van je zus, maar 24/7 op elkaars lip zitten? No way! Dit zijn dé 10 struggles van een kamer delen met je zus…

1. Je vecht over alles.
De één beschuldigt altijd de ander van de rotzooi in jullie kamer. ”Dit heb ík niet gedaan, jij laat al je sokken overal liggen!”

2. Jullie krijgen beide op jullie kop.
Omdat jullie allebei weigeren de troep van je zus op te ruimen, krijgen jullie beide op je kop van je ouders. Oops…

3. Wie krijgt de kamer wanneer?
Als het jouw vriendin is die langs komt is het super logisch dat jij de kamer voor jezelf wil.  Maar als de vriendin van je zus langs komt is het écht niet eerlijk dat je zomaar uit je eigen kamer gegooid wordt! Waar moet je dan chillen, de kelder?

4. Iedereen is altijd ziek.
Als je zus ziek is of wordt, dan is het bijna zeker dat jij je in de komende dagen ook rot gaat voelen. Jullie slapen elke nacht in dezelfde kamer, wat wil je dan!

5. Je zus maakt altijd herrie.
Soms lijkt het wel of ze expres heel veel lawaai maakt. Is er nergens een plekje in dit huis waar je gewoon rustig kunt studeren?!

6. Ze steekt altijd haar neus in jouw zaken.
Als je nieuwe kleding gekocht hebt, draagt zij ze het eerst. Als je lacht, wil ze weten wat er zo grappig is. Als je giechelt wilt ze weten met welke jongen je whatsappt. Er is nergens privacy te vinden.

7. Over kleding gesproken…
Omdat jou kast eigenlijk ook haar kast is, vechten jullie constant om wie wat draagt. Als een van jullie dan terug komt met een gat in het favoriete topje van de ander: dan is het helemaal klaar.

8. Jullie hebben een verschillende muziek smaak.
Jij houdt van One Direction, zij houdt van heavy metal. Ook al heeft ze haar oortjes in, je kunt alsnog elk woord van haar screamo song horen. En als er een examen aankomt, ga je dus liever ergens anders leren…

9. Je kunt nergens heen als je verdrietig bent.
Als je een knallende ruzie met je zus en je ouders gehad hebt, kan je niet naar je kamer stormen en de deur dicht gooien. Je zus komt gewoon binnenstormen en eist dat je je excuses aanbiedt!

10. Licht uit, licht aan.
Jij wilt slapen, zij nog niet. Het is een eindeloze struggle die geen een ouder nog heeft weten op te lossen. Alleen twee verschillende kamers zou helpen…

Check hier 10 speelgoed collecties waar je stiekem heel erg jaloers op bent!

(Bron: Pinterest)

Comments

comments