13 dingen die je nog niet wist over Kate Moss

We love Kate Moss. Het is nogal jammer dat het supermodel weinig interviews geeft en we op die manier weing over haar te weten komen. Maar dit weten we wel over haar. Check hier 13 dingen die je nog niet wist over Kate Moss. 1. Kate was nog maar 14 jaar oud toen de op het vliegveld in New York werd ontdekt als model.

2. Voor ieder model is het haar grote droom om op de cover van Vogue te staan. Voor Kate ging die droom al snel in vervulling, want ze was nog maar 19 jaar oud toen ze de cover van British Vogue sierde. Ondertussen heeft ze al op de cover van 33 Vogue’s gestaan!

3. Kate is hooked aan thee. Ze drinkt zo 15 kopjes thee per dag!

4. Naast supermodel is Kate ook DJ! 5. Kate heeft een halfzusje van 16, Lottie. Kate gaf haar zusje het advies om te stoppen met school, zodat ze achter haar droom kan gaan om model te worden. Lottie zit bij dezelfde agency, Storm Models, als Kate.  Lottie heeft onlangs een grote opdracht binnengesleept voor Valentino.

6. Haar favoriete app op haar telefoon is het spelletje Dumb Ways to Die 7.

Ze is de peetmoeder van Jude Laws dochter Iris en Jude Law is op zijn beurt de peetvader van Kate’s dochter Lila.

8. Kate kan niet zonder zwarte eyeliner

9. Ze gooit nooit kleding weg. Ze bewaart alles voor haar dochter Lila

10. Ze haalde op haar 27ste haar rijbewijs. 11. In haar vrije tijd vindt ze het geweldig om jam te maken. Ze vindt het heerlijk.

12. Kate heeft een hekel aan social media.

13. Haar favoriete boek is The Beautiful and Damned geschreven door F. Scott Fitzgerald (hij schreeft ook The Greay Gatsby).

(Bron foto’s: Just Jared)

Comments

comments