De vijf leukste Hollywoodbloggers

Het is zondagavond, tijd voor een kopje thee, fijne muziek en een portie van je favoriete blogs. Ook deze Hollywoodsterren willen hun passie graag delen via het internet.

Lauren Conrad: LaurenConrad.com
Deze it-girl kennen we natuurlijk van de hitserie The Hills. Yes, wij waren verslaafd! Haar passie voor fashion kan ze nu volledig uiten op haar mode en lifestyle blog. Zelf omschrijft ze het als ‘je front-row ticket voor alles wat mooi en chic is’. Nu L.C. verloofd is met William Tell, is haar blog gevuld met wedding plans. We love it!

Shay Mitchell: Amore & Vita
De PLL-beauty startte een aantal jaar geleden zelf een succesvol blog. Nu is ze samen met vriendin Michaela Blaney een nieuw project gestart: Amore & Vita. Verschillende onderwerpen, zoals reizen en lifestyle staan elke week in een ander thema op hun blog. Aan inspiratie geen gebrek. Shay’s favoriete nailtutorial? Fijn! Mooie plekjes in Jamaica? Heel fijn!

Blake Lively: Preserve
Op Preserve gaan we even terug in de tijd. Vooral handgemaakte producten, ambachtelijke recepten en ‘gewone’ mensen staan centraal op Blake’s website. De meningen over Preserve zijn nogal verdeeld. Veel mensen vinden de site onduidelijk. Misschien veranderd toch niet álles wat de Gossip Girl-actrice aanraakt in goud.

Lo Bosworth: The Lo Down
Bekend gezicht? Ja, je zit goed! Lo is net als vriendinnetje Lauren Conrad bekend van The Hills en uitgegroeid tot een echte dame. Op haar blog The Lo Down krijgen we een kijkje in haar stijlvolle, Amerikaanse leventje. Natuurlijk luisteren we graag naar haar advies over mode, beauty en sport. Way to go, Lo!

Katie Cassidy: Tomboy KC
Deze actrice, bekend van de serie Arrow, besloot een jaar geleden haar passie voor mode te delen met de wereld. Samen met blogger Lynsey Eaton startte ze Tomboy KC. Een échte vrouwenblog, maar met een mannelijke touch. Want geef toe, wie houdt er nou niet van sneakers en oversized truien? We do!

 (Bron Foto’s: Just Jared/ Lauren Conrad/ Amore & Vita/ The Lo Down/ Tomboy KC)

 

Comments

comments