Win! 1 x 2 kaarten voor de MTV EMA Pre-Party (gesloten)

We hebben een weer een leuke winactie! We geven namelijk 1 x 2 kaarten weg voor de Pre- Party van de MTV EMA’s! Check hier wat je moet doen om kans te maken op de kaartjes!

Helaas zijn de MTV EMA’s dit jaar in Glasgow (Schotland), maar gelukkig is er in Nederland wel een Pre-Party! En daar mogen wij 1 x 2 kaarten voor weggeven.

De Pre-Party
Op 22 oktober wordt het feestje gehouden in de Odeon in Amsterdam. De dresscode is Black Tie. Tijdens de Pre-Party wordt de Best Dutch Act bekend gemaakt. Hiervoor zijn de artiesten: Hardwell, Kensington, Martin Garrix, Chef’ Special en Mr. Probz genomineerd. De band Kensington sleepte de award vorig jaar in de wacht en zal daarom het event openen met een live-optreden!
De Pre-Party duurt van 19:30u – 01:00u.

Wat moet je doen om te winnen?
Het enige wat je moet doen om kans te maken op de kaarten, is het onderstaande formulier invullen en ons volgen op Twitter. Vertel bij oplossing waarom juist jij de kaarten moet winnen. De winnaar wordt maandagavond 20 oktober bekend gemaakt.
Let op: Om mee toen doen aan deze winactie moet je minstens 18 jaar oud zijn. Degenen die jonger zijn, kunnen helaas niet meedoen. Maar niet getreurd, binnenkort komen er nog veel meer leuke winacties aan.

Comments

comments