20 jaar? Zet de schaar in je haar!

Al jaren wil ik iets anders met mijn haar, maar op de een of andere manier durf ik het niet. Nu heb ik iets bedacht waardoor ik er echt niet onderuit kan komen. 20 jaar? Zet de schaar in je haar!


Don’t worry, m’n haar is nog lang! ;) Ik ben zo iemand die altijd iets anders wil, maar het uiteindelijk nooit doet. Waarom niet? Geen idee.. Ik durf het gewoon niet aan. Ik heb met mezelf afgesproken dat als ik 20 word het tijd is voor iets anders! Op je 20ste ben je officieel geen tiener meer, which means: tijd voor verandering. Op dit moment ben ik 18 jaar en mijn verjaardag is op 30 juli. Ik kan nu dus nog ongeveer 1,5 jaar gaan genieten van m’n lange haar.


En dit is hoe mijn haar er nu uitziet. Lang.. Saai.. Met hier en daar wat highlights. Wat ik eigenlijk wil is een lange bob. Nu ik dit schrijf lopen de rillingen over m’n rug. Het idee van een schaar die meer dan 25cm van m’n haar afknipt. Brrr…


En aan deze tweet kun je zien dat ik er echt al lang aan denk.. Ik vind een lange bob zo leuk! Soms kijk ik uren lang naar foto’s van meiden met deze haarstyle. Kijk hieronder mee naar een aantal foto’s van de super toffe lange bob.


Het begon allemaal bij deze foto van Miley Cyrus. In één klap verliefd, zo leuk dat haar!

Gekruld met een vlechtje. Ah love it!

Prachtig met die lichtere punten.

Getoupeerd voor een glamourous effect.


Deze vind ik toch wel het allerleukste. Dat speelse effect door de lagen. Ik wil het!


Een messy effect door het krullen. So pretty.

Jennifer Anniston staat eigenlijk alles, maar dit is toch wel mijn favoriete haarstyle bij haar.

Eigenlijk is het bizar dat ik mijn haar niet durf te knippen, maar wat eraf is kun je er niet meer bijplakken. En het duurt super lang voordat het weer aangegroeid is.. Maar over 1,5 jaar is het zo ver. Mijn haar gaat eraf! Wat vinden jullie van deze beslissing? Ben ik de enige met dit probleem of doen een aantal van jullie met me mee?

Comments

comments