3 dagelijkse basisstappen

YEAH het is beautyweek bij Fashionista! Deze week verschijnt er elke dag een beauty artikel op de website uit de Make-up special by Nikkie Tutorials.

Een stralend gezichtje; dat is wat we allemaal willen. En dat bereiken we natuurlijk door een goede huidverzorging. Neem deze 3 stappen op in je beautyroutine en je huid will thank you.

Naast lots of water drinken elke dag is reinigen de eerste stap naar een mooie huid. En dan het liefst twee keer per dag (yep, ’s ochtends en ’s avonds). De beste producten die je kan gebruiken zijn een lotion, een tonic of een facewash voor onder de douche.

Elk huidtype heeft een voeding nodig. Dat is waar stap twee om de hoek komt kijken.  Een moisturizer beschermt je huid tegen uitdrogen en houdt je huid soepel en gezond. Maak het smeren van een crème onderdeel van je ochtendritueeltje of smeer je gezicht in net na het douchen. Na het douchen zijn je poriën geopend en de crème wordt dan makkelijk opgenomen.

Stap drie is het beschermen van je huid. An important one, ladies. Bescherm je huid tegen zonnestralen met een dagcrème en foundation met SPF 10 of 15 voor de ‘normale’ Hollandse dagen. Ga je volop de zon in? Dan wordt het smeren, smeren en nog eens smeren. Het is trouwens een mythe dat je sneller bruin wordt door verbranden..

Natuurlijk staan er in de Fashionista Make-up special by Nikkie Tutorials véél meer tips en tricks voor een gezonde huid. Get it while it’s hot! Koop hem hier.

Comments

comments