3x Armcandy!

Ik ben gek op arm candy! Hoe meer armbanden, des te beter. Ik laat jullie vandaag 3 verschillende arm candy stijlen zien. Een simpele look, een stoere look en een combinatie van deze twee.

Basic
Deze eerste arm candy is heel simpel, maar toch heel leuk! Mix en match al je setjes met armbanden. Ik heb hier een set met metallic-, goud- en zilverkleurige armbanden gebruikt. Doordat deze allemaal uit een aparte set komen creëer je de leukste nieuwe creaties. Soms vergeet je wat je allemaal hebt of denk je dat je niets meer hebt. Door setjes met elkaar te combineren creëer je compleet nieuwe looks.

Edgy
De volgende armcandy is een stuk stoerder. Mix leer, skulls en studs voor de perfecte edgy look. De turquoise armband is echt de ster in deze set. Door wat kleur toe te voegen komen je armbanden helemaal tot zijn recht.

Combineer
De laatste armcandy is een combinatie van basic en stoer. Op het eerste gezicht lijkt de look vooral heel girly. Door de skulls en studs toe te voegen maak je de look weer wat stoerder.

De laatste armcandy is toch wel mijn favoriet. Ik ben gek op het combineren van stoer en girly. Welke look vinden jullie het leukst?

 

Comments

comments