3x skinny jeans outfit

We proudly present: 8 basics die niet in je garderobe mogen ontbreken. Lees hierover meer in het Fashionista Style Book, deze ligt vanaf woensdag 10 december in de winkel! Jessy showt hoe je de skinny jeans stylet. 

Skinny jeans, ofwel slimfit jeans is een item dat elk meisje in haar kast zou moeten hebben. Als ik eenmaal de perfecte skinny jeans heb gevonden, trek ik de jeans het liefst nooit meer uit. In dit artikel laat ik jullie dan ook graag verschillende manieren zien hoe ik mijn skinny jeans stijl.

Mijn eerste outfit is een wat stoerdere outfit. De skinny jeans is van Boohoo en kost 25 pond ( omgerekend zo’n 30 euro ). Bij deze outfit draag ik mijn creepers van Primark, een shirt van JD Sport en mijn geruite blouse van C&A. De creepers en geruite blouse vind ik een leuke combinatie met mijn skinny jeans om de look compleet te maken.

Voor een outfit die wat meer casual is droeg ik de skinny jeans in combinatie met mijn zwarte All Stars, mijn zwart met wit gestreepte shirt van de kringloop, een lekkere warme colsjaal van Primark en mijn schoudertas en kattenhorloge van FrouFrou in Arnhem. Dit is een outfit die ik het liefste draag als ik aan het werk ben of naar school ga, lekker comfy!

Skinny jeans zijn ideaal voor zowel een casual als classy outfit. Voor een wat meer classy outfit draag ik een kante shirt van Pull and Bear in combinatie met een zwarte blazer van H&M. Onder mijn skinny jeans draag ik het liefst hakken, die zorgen ervoor dat je wat langer en slanker lijkt.  Maak je classy look af met een mooi sieraad zoals een statement necklace. De ketting die ik draag komt van New Look.

Heb je trouwens de little black dress looks van Sophia al gezien?

Hoe stijl jij jouw skinny jeans?

 

Comments

comments