3x little black dress stylen

We proudly present: 8 basics die niet in je garderobe mogen ontbreken. Lees hierover meer in het Fashionista Style Book, deze ligt vanaf woensdag 10 december in de winkel. Sophia showt hoe je de little black dress stylet.

Een little black dress: het perfecte cocktailjurkje maar is ook casual goed te dragen. Deze week laat ik zien hoe ik mijn little black dress stijl!

Mijn eerste look is geïnspireerd door de jaren 90. De little black dress die ik draag is van Boohoo en is maar € 20! Over mijn strakke, little black dress draag ik een furry bomberjack van de tweedehands winkel. De sneakers complimenteren de stoere look van mijn bomberjack. Ik doe een zwarte bandana in mijn haar om de look af te maken.

De tweede manier waarop ik mijn little black dress stijl is classy. Ik zou deze outfit dragen tijdens een avondje uit. Met een lange jas, enkellaarsjes, de minibag en een warme sjaal ziet het er weer helemaal anders uit dan de eerste look.

De laatste is stoer. Om de little black dress minder uitdagend te maken doe ik een tartan blouse om mijn middel en draag ik een Levi’s spijkerjasje. Om het thema af te maken heb ik mijn Dr. Martens aangetrokken.

Hoe stijl jij het liefst jouw little black dress?

Comments

comments