3x: De Skater Skirt

Skater skirts zijn helemaal hot. Naast de spijkerbroek is het één van mijn favoriete kledingitems, en terecht. Ik laat jullie zien hoe je dit basic zwarte rokje kunt combineren in een girly, edgy en een classy way!

Girly


Deze outfit schreeuwt mijn naam. Ik combineer de skater skirt met een roze crop-top, spijkerjasje en paarse glitter Vans. Het woord ‘meisjesachtig’ beschrijft deze outfit volledig en ik ben er gek op. Ook doen de vrolijke kleurtjes me helemaal aan de lente denken.

Edgy


Het omknopen van een bloesje, een bikerjack, stoere laarzen, een beanie, rode lippen en een flinke statement ring staan gelijk aan deze ‘edgy’ look. Ik vind deze look er heel tof uit zien! Vind je dit nou iets te warm? Skip dan de beanie en het bikerjack en draag de outfit met een toffe zonnebril en zwarte cut-out top.

Classy

Combineer de skater skirt met een los bloesje, hoge hakken en een leuk riempje. Door deze items creëer je een hele nette ‘classy’ look. Deze outfit is zeker geschikt voor een date, sollicitatie of een event waar je er net iets netter uit moet zien dan normaal.


Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar girly, maar de edgy stijl vind ik ook wel heel tof.

In welke kledingstijl vinden jullie de skater skirt het leukste?

 

 

Comments

comments