3x How to wear: zwarte lipstick

Zwarte lipstick, een product waarvan ik dacht dat het alleen voor gothics en punkers was… Tot ik zelf een zwarte lipstick aanschafte en ontdekte wat je hier allemaal mee kunt doen!


De zwarte lipstick die ik heb gebruikt is de Miss Sporty Perfect Color Lipstick – Extreme Black. Lekker budget en van goede kwaliteit. Ik ben dol op de lipsticks van Miss Sporty! Ze ruiken heerlijk en ze brengen altijd fijn aan.


De lipstick is diep zwart en is goed gepigmenteerd.

Look 1: all black


Look 1 is alleen geschikt voor de echte dare devils. Ik ben eerlijk: stiekem vind ik deze look best wel leuk. Ondanks dat zwart een gewaagde kleur lijkt, is het toch minder extreem dan ik dacht. Ik zie mezelf aankomende winter wel een keertje met zwarte lippen lopen.

Look 2: darken it up!

Zwarte lipstick kan ook heel handig zijn om een andere lipstick donkerder te maken! Breng een dun laagje aan (foto 2) voor een iets donkerder effect, of transformeer je lipstick met meerdere laagjes van lief paars naar megadonker (foto 3 en 4).

Look 3: ombre

Tenslotte kun je met zwarte lipstick een mooi en donker ombre effect creëren. Breng eerst een kleur naar keuze over heel je lippen aan en breng hierna de zwarte lipstick alleen over de mondhoeken aan. Easy ombre!


Wat vind jij van zwarte lipstick? Ik denk dat ik deze kleur in de winter wel zal gaan dragen. Misschien niet zoals in de eerste look, maar look 2 en 3 zijn zeker geschikt voor een avondje uit! De Miss Sporty Perfect Color Lipstick in de kleur Extreme Black is te koop bij Etos voor € 2,49.

Comments

comments