4 manieren om je geruite blouse te dragen

Ik ben gek op mijn geruite blouse. Het liefst draag ik hem iedere dag want je kan er zoveel leuke combinaties mee maken! Benieuwd naar mijn favoriete combi’s? Kijk dan snel verder!


De eerste outfit is simpel: met de blouse dichtgeknoopt. Ik draag hem hier met een donkergrijze jeans met gaten, witte All Stars en een opvallende ketting.


Voor de warmere lentedagen die er aan gaan komen vind ik dit een hele leuke combinatie: een jeans met gaten, All Stars, een effen shirt en je blouse om je middel geknoopt. Simpel, stylish én als het ’s avonds wat afkoelt heb je een blouse bij je die je aan kunt doen!


Shorts, een panty, een shirt en je blouse open! Bij deze outfit zou je ook je blouse om je middel kunnen knopen. Ik draag hier het liefst zwarte laarsjes bij, maar sneakers zouden ook prima kunnen natuurlijk. Het is maar net wat jij het leukst en het fijnst vindt!


En als laatste heb ik deze outfit waar ik een trui over mijn blouse heen draag. Dit vind ik zelf een hele fijne outfit. Deze combi kan al snel zorgen voor een erg nette outfit en om dat effect te voorkomen draag ik er sneakers onder!

Hoe draag jij je geruite blouse het liefst?

Comments

comments