In 4 stappen de perfecte eyeliner!

Het maken van de perfecte winged eyeliner is zo makkelijk nog niet.. Je kunt soms een half uur bezig zijn en ugh.. dan moet het andere oog nog! Ik laat jullie in 4 simpele stappen zien hoe je de perfecte eyeliner kunt maken. Succes gegarandeerd!

De eyeliner
Voordat je gaat beginnen met de eyeliner is het belangrijk om een product te kiezen dat fijn werkt. Je kunt kiezen uit eyeliner stiften, gel liners, liquid liners, oogpotloden en ga zo maar door. Ik ben gek op mijn ‘Essence eyeliner pen’. Deze pen is een soort stift, waardoor het zetten van een lijntje nog nooit zo makkelijk ging.

Tutorial
Stap 1: Begin met een dun lijntje op je oogrand.
Stap 2: Maak een lijn recht omhoog. Zorg dat hij parallel loopt aan het buitenste                  deel van je oog.
Stap 3: Connect de linker- met de rechterkant met behulp van een dunne lijn.
Stap 4: Kleur alles wat binnen de lijnen zit in.

Tips
-Vindt je het moeilijk om de wings gelijk te krijgen? Begin dan met het streepje van de wing aan beide ogen. Het streepje is makkelijker te corrigeren dan heel je eyeliner.

-Hou altijd wattenstaafjes en make up remover bij de hand. Zo kun je kleine foutjes makkelijk corrigeren.

-Practise makes perfect; lukt het de eerste keer niet helemaal? Geef dan vooral niet op. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het zal gaan.

Tadaa, de perfecte winged eyeliner! Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben gehad. Nu hoef je niet meer te struggelen en kun je binnen 5 minuten de perfecte eyeliner aanbrengen.

 

 

Comments

comments