What to wear: 4x Festival Look

Ik zag veel kant, denim on denim, tuinbroeken/rokken, tassel necklaces en bloemenkransen voorbijkomen… Coachella 2014 was weer één groot feest. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij mij begint het al te kriebelen! En gezien ons festival seizoen al bijna voor de deur staat stelde ik alvast 4 outfits samen.


Dit jurkje is geïnspireerd op een tuinbroek, maar dan nét even anders. Ik knoopte een spijkerblouse om mijn taille waardoor deze outfit direct festival proof is (ook handig voor als het wat kouder wordt).


Een simpel bleached jurkje is als je het mij vraagt altijd goed, mits gecombineerd met een opvallende bloemenkrans natuurlijk!


Denim on denim, een crop top + een tassel necklace = Ready!


Deze outfit is persoonlijk mijn favoriet. Lekker veel kant en tassels!

Welke outfit vind jij het leukst? En wat draag jij dit jaar naar een festival?

 

 

 

 

Comments

comments