5 manieren om een zoen te beginnen

De eerste stap zetten bij je crush is áltijd lastig. Zijn jullie om elkaar heen aan het draaien maar is hèt moment nog niet gebeurd? Hier 5 manieren om een zoen te beginnen!

#1. Stare

Nee, niet voor je uit naar een bloempot staren, maar kijk zo lang mogelijk in zijn ogen en verander af en toe je blik richting zijn lippen. Hij zal de hint wel begrijpen. Als hij lacht zou dat een teken kunnen zijn dat je hem kan zoenen!


via GIPHY

#2. Close the gap

Ga langzaam richting zijn gezicht met jouw gezicht, de spanning tussen jullie wordt meer en daarom is het makkelijker om hem te zoenen. Try it!

#3. Flirty

Body language is everything! Maak flirty moves, speel een beetje met je haar, bijt op je lip of raak zijn hand af en toe aan. Hij merkt hierdoor dat je je aangetrokken voelt tot hem!


via GIPHY

#4. Kiss

Wanneer je hem niet gelijk op zijn mond durft te kussen, geef hem dan een zoen op zijn wang. Je kunt hem plagen door steeds dichterbij zijn mond te komen, maar hem nog niet op zijn lippen te kussen. Hij zal zelf de verleiding niet meer kunnen weerstaan dus zoenen jullie binnen no-time!

#5. Say it!

Ben je niet zo van daden maar meer van woorden? Zeg dan gewoon dat je zin hebt om hem te zoenen! Je kunt wel een beetje direct zijn, niks mis mee!


via GIPHY

Hoe begin jij een zoen?

Zó weet je dat jij een flirt queen bent
7 awkward moments op een first date

(Bron foto: Instagram kenzas)

Comments

comments