5 tips om langer te lijken!

Help! Ik ben altijd al de kleinste van de klas geweest, ik kan vaak niet bij de hoogste kastjes en moest héél lang wachten tot ik lang genoeg was voor die toffe achtbaan in Walibi. In al die jaren heb ik als ‘ervaringsdeskundige’ geleerd hoe je jezelf langer kunt laten lijken door een paar simpele trucs. Kijk je mee?

Tip 1: Heel logisch: hoge hakken maken een groot verschil. Dat betekent natuurlijk niet dat je iedere dag op je állerhoogste pumps zou moeten lopen, aangezien subtiele hakjes ook erg fijn zijn ;)

Tip 2: Donkere, high waisted jeans die breed uitlopen aan de onderkant maken je benen véél langer, doordat de proporties van je lichaam anders lijken. Ik draag soms mijn high waisted flared jeans met een simpele witte blouse die ik losjes in mijn broek stop. Door er zwarte laarsjes met een hak onder te dragen, lijk ik dan ineens súper lang!

Tip 3: Terwijl horizontale streepjes je breder maken, zijn verticale streepjes jouw ultieme redders in nood.

Tip 4: Twee jaar geleden ontdekte ik mijn nieuwe liefdes: mijn hoedjes. Doordat ze uiteraard op je hoofd staan, voegen ze daar wat mooie centimeters toe. Ze zijn dus niet alleen leuk, maar ook heel handig voor mini-mensjes zoals ik!

Tip 5: Hoewel bovenstaande tips natuurlijk goed helpen, is het het àllerbelangrijkste om trots te zijn op jezelf, rechtop te lopen en niet bang te zijn om jezelf te zijn. You rock!

Comments

comments