6 tips voor als je het wilt uitmaken met je boyfriend

Break-ups, het blijft lastig. Je wilt natuurlijk wel dat het op een goede manier gebeurt. Hier 6 tips voor als je het wilt uitmaken met je boyfriend.

#1. Denk er goed over na.

Het is heel belangrijk dat je eerst goed nadenkt over deze belangrijke beslissing. Realiseer je wel dat als je het uitmaakt, de kans klein is dat jullie nog bij elkaar terugkomen. Als je niet meer gelukkig bent, is het een goed moment om daarover te praten met je boyfriend en een beslissing te nemen die je uiteindelijk wél gelukkig zal maken.


via GIPHY

#2. Zorg ervoor dat hij het eerst van jou hoort.

Het is natuurlijk fijn om het met je bestie over de situatie te hebben, maar zorg ervoor dat je jouw beslissing niet aan de grote klok hangt. De kans is dan groot dat jouw boyfriend het eerder van iemand anders hoort dan van jou en zo hoort het niet te gaan.

#3. Doe het op het juiste moment.

Zit jouw vriendje net in zijn tentamenweek? Of is hij de volgende dag jarig? Wacht dan heel even totdat je het vertelt. Het is geen goed moment om het uit te maken net voor deze belangrijke dingen. Hij zal zich niet goed kunnen concentreren bij het leren, of een verdrietige verjaardag hebben.

#4. Wees duidelijk.

Als je het wilt uitmaken, draai er dan niet omheen maar vertel duidelijk dat het over is tussen jullie. Er moeten geen misverstanden ontstaan, dat is vervelend voor jullie allebei.

#5. Blijf eerlijk.

Verzin geen smoesjes om het verhaal mooier te laten lijken. Wees eerlijk en vertel hem waarom je het uitmaakt. Zo kan hij je beter begrijpen en bestaat de break-up niet uit leugens.


via GIPHY

#6. Zorg voor een goede afloop

Als jullie een relatie hebben gehad, is het belangrijk om het goed af te sluiten. Als je hem na de break-up nog een keer tegenkomt is het minder awkward als jullie als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Zouden deze tips jou kunnen helpen?

Deze 7 dingen moet je niet verzwijgen voor je boyfriend
Deze 8 dingen vindt je boyfriend vervelend, maar mag je gerust doen

(Bron foto: Pinterest)

Comments

comments