Abigail Breslin boos om gemene tweets

Abigail Breslin bracht maanden geleden de song You Suck uit. Fans van 5SOS denken dat de song over Michael Clifford gaat en sturen Abigail daarom –nog steeds- gemene tweets. De zangeres is het zat en wil dat deze tweets for once and for all stoppen.

Sinds Abigail Breslin de song You Suck heeft uitgebracht krijgt ze de gemeenste tweets en opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. In een interview met .. legde de zangeres al uit dat de song niet over 5 Seconds of Summer-hottie Michael Clifford gaat. Maar fans van de band willen het maar niet geloven.

Alhoewel de song al maanden geleden is uitgebracht, krijgt Abigail nog steeds gemene tweets van die-hard 5SOS fans. De 18-jarige blondine is het helemaal zat en vertelde op Twitter hoe ze hierover denkt.

“Ik kan niet begrijpen waarom meiden elkaar niet gewoon supporten. Ik ben blij dat ik goede vriendinnen heb, but seriously. Een paar van jullie zijn elkaar online kapot aan het maken, daar moeten jullie echt mee stoppen! Soms ken je iemand helemaal niet en dan zeg je toch gemene dingen over iemand of stuff dat niet waar is. Wat is het waard om iemand lelijk te noemen? Maakt dat jou beter?” vroeg Abigail via Twitter.

Alhoewel Abigail clearly haar punt had gemaakt, ging ze nog even door. “Misschien denk je dat woorden geen pijn doen, maar op sommige mensen heeft dit echt impact. Andere meiden ‘slet’ of ‘hoer’ noemen, kan echt niet. Hebben we dan niks geleerd van de film Mean Girls? Ik hoop dat ik sommige van jullie met deze woorden aan het denken heb gezet.”  Wij zijn het helemaal eens met Breslin. You go girl!

 (Bron foto: Just Jared)

Comments

comments