Abigail Breslin over song You Suck

Een maand geleden bracht Abigail Breslin het nummer You Suck uit. Dat over 5 Seconds of Summer hottie Michael Clifford zou gaan, maar gaat het nummer wel echt over hem? Check het hier!

We kennen Abigail Breslin als actrice uit films als Definitely, Maybe, New Year’s Eve en My Sisters Keeper. Maar de 18-jarige is nu ook zangeres. Zo bracht Abigail een maand geleden het nummer You Suck uit, dat over Michael Clifford zou gaan. Fans van 5 Seconds of Summer werden helemaal gek en waren erg boos op Abigail. De zangeres kreeg zelfs doodsbedreigingen!

“Mensen mogen denken wat ze willen. Je kan niet zomaar een nummer opnemen dat You Suck heet ,zonder daar reacties op te verwachten. Ik dacht daarom wel dat mensen tegen mij zouden zeggen: ‘Jij bent juist degene die stom is’, maar de reacties gingen veel verder dan dat. Ik ben erachter gekomen dat boybands heel gepassioneerde fans hebben. Van sommige fans kreeg ik zelfs doodsbedreigingen”, vertelt de zangeres in een interview met Huffington Post Live. Heftig!

Het gerucht ging dat Abigail en Michael hadden gedatet, maar door een bad break-up gingen. Daarom zou Abigail het nummer You Suck hebben geschreven. Maar nu onthult de zangeres in het interview dat de twee nooit een stelletje waren! “Het nummer gaat over meerdere mensen die ik ken. Michael en ik hebben twee keer een date gehad en that’s it. Hij heeft me tickets gegeven voor een One Direction concert en we zijn uiteten geweest, meer niet.” Dat zagen wij niet aankomen.

Heb jij het nummer You Suck al gehoord? Wat vind jij ervan?

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments