All eyes on: Rita Ora


Rita Ora is een echte partygirl. Google ‘Rita + Party’ en je krijgt zo’n 38 miljoen hits. Vandaag is er weer reden voor een feestje want onze covergirl is vandaag jarig. Happy birthday Rita! We nemen je snel mee door de (feestende) wereld van Rita. ”Blondes like to party.”

Met haar single How we do (Party) maakte Rita haar statement als party animal is. Ze wordt altijd uitgenodigd voor de meest exclusieve feestjes en staat bovenaan de gastenlijst van de Londense clubs. Rita: ” Ik hou wel van een feestje, of 2 haha.” En feesten doet Rita natuurlijk niet in haar eentje. Samen met wifey Cara Delevingne breekt ze de tent af!

En hoe: wie denkt dat Rita in de club aan de kant verlegen staat te bouncen, heeft het mis. ”I loooove jumping around. Ik sta vaak rond te springen. Ik probeer ook vaak een glas op mijn hoofd te balanceren.” Bij de New York Fashion week liet ze op het podium wat twerkende moves zien. Niks is te gek voor Rita. Wij zouden best een keer een avondje willen stappen met de party expert!

Wil je nog meer weten over deze superster? Koop dan de Fashionista!

 

Comments

comments