Amsterdam Fashion Week 2015

Amsterdam Fashion Week is weer voorbij, maar wat wij hebben genoten van deze fashionable week. Check hier wat wij van dit event vonden.

Ieder halfjaar showen designers hun nieuwste collecties tijdens Fashion Week op het gashouderterrein. Het walhalla voor iedere mode lover.

Vrijdag
Op vrijdagavond showde Bas Kosters zijn nieuwste collectie: Permanent State of Confusion. En de confusion was er zeker. Met zijn bijzondere creaties raakte je inderdaad een beetje –op een positieve manier- in de war. Ook is Bas opnieuw een samenwerking aangegaan met Bugaboo. Op de catwalk liepen 3 modellen met een kinderwagen die een couture touch had. Zo matchten de wagens perfect bij zijn nieuwste collectie. De creaties die we op de catwalk konden zien, waren geweldig. Alleen Bas Kosters kan zoiets verzinnen. We love it!

Na de show van Bas Kosters werd de avond perfect afgesloten tijdens de Red Carpet Party van E! Om 21:15u begon de muziek en wist Kris Kross de gasten goed te entertainen.

Er werd niet alleen enthousiast gedanst, maar je kon je ook tegoed doen aan een drankje óf je nagels lakken. Dé ingrediënten voor een perfecte avond!

Ook konden we er weer een sport van maken om BN’ers te spotten tijdens de Red Carpet Party van E! 

Zaterdag
Designer Barbara Langendijk is new in town, maar was zeker een van onze favorieten tijdens de Amsterdam Fashion Week. Om inspiratie op te doen voor haar show, reisde de jonge ontwerpster af naar Japan. Daar wilde ze zich verdiepen in natuurlijke materialen, recyclingtechnieken en traditionele ambachten. Ze vond in Japan een cultuur die in het teken staat van rust en respect en laat dit ook zien in haar collectie. We weten zeker dat we in de toekomst nog veel terug zullen zien van de designer.

Terwijl we nog diep onder de indruk waren van de show van Barbara gingen we snel verder naar onze volgende afspraak. We mochten namelijk backstage een kijkje nemen bij TonyCohen. Make-up Studio verzorgde de visagie voor TonyCohen. De visagisten vertelden ons was het make-up concept was voor de show. De grafische eyeliner, die op een vierkant lijkt, is speciaal voor TonyCohen ontworpen. Hoe vet? Ook de mannen hadden tijdens de show deze grafische eyeliner op.

Na de rondleiding backstage konden we genieten van de show. Ovo Drenth en Kim Feenstra zijn de vaste modellen van TonyCohen, dus uiteraard zagen we hen ook op de catwalk shinen!

Maandag
Op maandag mochten we een kijkje nemen bij de show van Pretty Wild Lingerie. We vonden de lingerie erg mooi. Eindelijk een Nederlands merk dat wat minder braaf is en internationale allure heeft. Wij waren vooral weg van de zwarte setjes. Het was een kleine show, maar de sfeer was gezellig!

Comments

comments