ANGEL CONTEST | That 70’s style

De afgelopen weken waren wij op zoek naar dé nieuwe Fashionista gast-Angel en het is eindelijk zover! Er zijn nog 4 meiden in de race voor de felbegeerde plek en nu is de beurt aan jullie! Lees snel verder wat je kunt doen!

Deze week zal er elke dag om 16:15u een nieuwe post online komen die is geschreven door een van de vier meiden. Als afsluiter zal er op vrijdag een post worden geplaatst waar je kunt stemmen op degene die de plek van gast-Angel het meest verdient. Na een week zullen deze stemmen worden samengevoegd met die van de Fashionista redactie en dan is er een winnaar! Als gast-Angel zul jij de komende 6 weken voor Fashionista schrijven met eventueel een kans om Angel te worden! Onze 3e deelneemster is Larissa! Check haar fashion post hier!

Waren het vorig jaar nog de jaren ’90 invloeden die in onze zomergarderobe overheersten met crop tops en bomber jackets; deze zomer staat geheel in het teken van de 70’s. Van flaphoeden tot flare pants: de hippie liefhebber kan zijn geluk niet op. Maar ook voor bij wie de boho style normaal gesproken niet in de smaak valt, is er genoeg keus.


A-line rokjes en kekke prints kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. Het belangrijkste is dat er een vleugje 70’s doorschijnt. Dit betekent: een hoge taille, veel aardetinten, suede en over het algemeen een vrouwelijk silhouette met slechts volume in de broekspijpen of de mouwen.


Een trend is natuurlijk pas vernieuwend als hij ook daadwerkelijk op een moderne manier wordt gedragen. De 70’s trend laat zich dan ook goed combineren met andere trends, zoals crochet, denim of franjes.

STEM NU!

Zie hier de posts van de andere girls!

Maandag: Wilmke
Dinsdag: Joanne
Woensdag: Larissa
Donderdag: Odette

Comments

comments