Angelina Jolie over bruiloft

Angelina Jolie en Brad Pitt waren in het geheim getrouwd, waardoor we bijna niks wisten over de bruiloft. Maar nu weten we eindelijk meer over dé grote dag van Brangelina.

In augustus trouwden Brad en Angelina in Zuid-Frankrijk. Op foto’s was te zien dat de sluier van Angie’s wedding outfit was versierd met tekeningen van de kids. Maar dat is niet het enige wat ze deden voor de bruiloft van hun ouders.

In een interview met Vanity Fair vertelt de actrice dat de 6 kinderen veel hebben gedaan voor de wedding. “Ze hebben geholpen met het schrijven van onze wedding vows. Daarnaast vertelden de kids dat ze niet verwachten dat we nooit ruzie hebben, maar we moesten wel beloven dat we het altijd weer goed maken”, legt Angelina uit.

“We hadden geen taart, dus heeft Pax de wedding cake gebakken. De kinderen hadden ook het kussen gemaakt, waar de ringen oplagen.” Ook vertelde de actrice dat Knox de ringen mocht dragen. “Hij oefende eerst met een maïskorrel op een kussen, maar hij liet deze steeds vallen.” Daarnaast heeft de moeder van Brad de bloemen voor de bruiloft geregeld. “Brads moeder heeft de bloemen uitgezocht en er mooie boeketten van gemaakt”,

Nu Angelina getrouwd is met haar grote liefde is ze heel gelukkig. “Het voelt anders, maar het voelt fijn om nu man en vrouw te zijn.” So cute!

 (Bron foto: Just Jared)

 

Comments

comments