Ansel Elgort op date in Amsterdam

Ansel Elgort was een maand geleden in Amsterdam en bracht onder anderen een bezoekje aan hét bankje waar een scène uit The Fault In Our Stars werd opgenomen. De acteur deed niet alleen aan sightseeing in Amsterdam maar is ook op date gegaan met een meisje dat hij in onze hoofdstad ontmoette.

In een interview met GQ vertelt de hottie over de date. Ze zijn samen wafels gaan eten. How romantic! Maar hun rust werd al snel verstoord door een fotograaf. De twee namen een taxi om naar een park te gaan, maar ze werden gevolgd door een fotograaf.

“Ik ben goed in het onthouden van gezichten. Ik herkende de man die ons volgde meteen. Tijdens het filmen van TFIOS probeerde hij ook steeds foto’s te maken. Ik vroeg de taxichauffeur of hij even wilde stoppen. Vervolgens stapte ik uit de auto en liep naar de man toe en zei: ‘Hee man, hoe gaat het. Listen, ik weet dat je jouw werk moet doen, maar ik ben met dit meisje op een date. We willen gewoon rustig naar het park. Ik denk niet dat dat lukt als jij ons blijft volgen”, vertelt Ansel.

Gelukkig voor Ansel, liet de fotograaf ze met rust en konden ze verder met hun date. Stiekem hoopten we dat de fotograaf op zijn minst één foto had genomen. We zijn namelijk enorm nieuwsgierig met wie Ansel op date was!

 (Bron foto: Just Jared)

Comments

comments