Ariana Grande vliegtuig ongeluk?!

Ariana Grande is momenteel bezig met haar Honeymoon worldtour. Zij vliegt daarom elke dag ergens anders heen, maar de plane ride naar Houston was niet zo smooth as usual! De druk in de cabine viel weg! Lees het hele verhaal hier!

Ariana Grande vliegt met haar entire crew elke dag naar een andere stad voor haar Honeymoon tour. Maar niet alles ging zo smooth as usual. Een van Ari’s vrienden en fotograaf Alfred Flores poste een foto op Instagram van de crew met zuurstofmaskers op!

‘’Raarste vliegtuig trip ooit. De druk viel weg, zuurstof maskers kwamen naar beneden en de stewardess vertelde ons onze riemen vast te maken. Ik was 3 seconden helemaal van slag, maar toen maakte Ari alweer grapjes. Het is alweer goed, we zijn in Houston!”

Ook Ariana’s stylist tweette: ‘’Vandaag hadden we een heel eng moment in het vliegtuig. De druk in de cabine vlieg weg en de stewardessen schreeuwden dat wij onze maskers op moesten doen! Het was verschrikkelijk eng voor een paar minuten, maar we zijn veilig geland in Houston en hebben een killershow gehad!

Pew! Gelukkig is Ari veilig geland!

Kijk de foto hieronder!

Comments

comments