Backstage @ Fashionista

Afgelopen week was Fashionista uitgenodigd voor het feestje van E! Entertainment in de Supperclub in Amsterdam. Deze avond werden de nieuwste shows van E! Entertainment getoond, maar natuurlijk komen hitshows, zoals ‘Keeping Up with the Kardashians’, dit seizoen (gelukkig!) ook gewoon weer terug.

We werden ontvangen met een lekker glaasje champagne en heerlijke hapjes.

Daarna werden we verrast met een indrukwekkende luchtacrobatiekshow.

Presentatrice Nikkie Plessen praatte de avond aan elkaar en vertelde ons over de shows van E! Entertainment, zoals ‘Keeping Up with the Kardashians’, ‘Fashion Police’, ‘Married to Jonas’, ‘Opening Act’ en ‘Mrs. Eastwood & Company’. We vroegen Nikkie natuurlijk ook even wat haar favoriete programma is. Haar antwoord? “Keeping Up with the Kardashians natuurlijk!”

Onze kijktip? ‘Opening Act’! Een leuke talentenshow waar zanger(es)s(en) geen auditie hoeven te doen, maar juist worden gevonden door medewerkers van het programma op YouTube. De jonge talenten krijgen de schrik van hun leven als ze te horen krijgen dat ze minder dan één week de tijd hebben om zich voor te bereiden op een show. Ze zijn namelijk het voorprogramma van een grote artiest, zoals Nicki Minaj, Gym Class Heroes, Jason Mraz en LMFAO. Bekijk hier de trailer van Opening Act.

Check ook deze lekkere lollies en zuurstokken die ons de hele avond lagen aan te staren!

Comments

comments