Backstage @Fashionista

Elke maand vullen we Fashionista met de laatste modetrends, hot gossip & celebrity nieuws en shocking real life-verhalen, maar we willen jullie zoveel meer laten zien dan dat we kwijt kunnen in het blad. De aanvragen voor stages en enthousiaste mailtjes voor meeloopdagen laten onze computers op tilt slaan. Het liefst zouden we alle lezeressen een kijkje laten nemen op de redactie, máár dat zou veel te gezellig worden… En er moet toch ook weer een nieuwe editie worden gemaakt! Daarom gaan we jullie iedere week laten zien wat we hier bij Fashionista allemaal uitspoken.

Met een gezellige, kleine redactie bedenken we ideeën en werken we het uit. Ik, Carlijn, werk als redacteur en dat betekent: bekende Nederlandse boys het hemd van het lijf vragen, op zoek naar spannende real life-verhalen en backstage een verslag maken tijdens fotoshoots. Vormgever Rick zorgt iedere maand weer voor een te gekke lay-out. Moderedacteur Martine is altijd op zoek naar de coolste modetrends en stylingtips. En hoofdredacteur Lydian zorgt dat dit allemaal op rolletjes loopt. Hier was ik afgelopen week mee bezig.


Beautyqueens op locatie
Weet je nog dat we in Fashionista kaartjes weggaven voor het Beautyglossfeest? Samen met een fotograaf was ik er ook om de leukste beautymeisjes te spotten en ze te fotograferen.


Interview time
Hier ben ik aan het wachten op een coole, sportieve interviewkandidate in – hoe toepasselijk – het Fashion Hotel. Ik mag natuurlijk nog niet verklappen wie, maar je gaat haar hopelijk een gouden medaille zien winnen in augustus ;)

Beach boys
Op de zonnige zaterdag op het strand van Noordwijk voor een sexy fotoshoot met de leukste Hollandse surf dudes. Zeker iets om naar uit te kijken, dacht ik zo.Dit is Daan.
Kijk mee hoe het Daan verging tijdens zijn shoot. En zorg dat je de Fashionista van juli koopt, want daar staan naast het prachtige lichaam van Daan ook allemaal andere lekkere surf dudes in. Love my job!


Wat we wear
Shoppen is onze hobby en gelukkig ook (een beetje) ons werk. Daarom kun je vanaf nu op dit blog ook zien hoe de redactie van Fashionista zich kleedt.

Deze week: moderedacteur Martine
Colbert Zara, top Cos, sjaal Pieces, riempje River Island, jeans Herrlicher, brogues Asos

Volgende week ben ik er weer met nog meer backstage foto’s en verhalen.

X
Carlijn

PS: Wat wil jij weten of zien van de Fashionista-redactie? Stuur ons een mailtje via redactie@fashionistamagazine.nl en wie weet zie je jouw suggestie terug op dit blog.

Comments

comments