Backstageverslag: Fashionista op de Tina-dag

Afgelopen weekend was het weer zover: de jaarlijkse Tina-dag. Dit jaar was het zelfs 2 dagen. Wij waren er ook bij en gaven de workshop ‘DIY: Pimp je T-shirt’.

Alle meiden die zich hadden opgegeven voor de workshop, kregen bij ons een wit hemdje. De tafels lagen vol met studs, verf, stiften, vilt, veertjes en nog veel meer om de shirts mee te versieren. Iedereen mocht zelf bedenken wat ze zouden maken en daarna gingen ze hard aan de slag.

Het was zo gezellig elke keer, dat de tijd hartstikke snel voorbij ging! De shirtjes moesten natuurlijk nog wel even drogen voordat ze meegenomen konden worden.

Het eindresultaat was super! Sommige meiden kwamen met hele originele ideeën, zoals de twee meiden rechtsbovenin, die met het idee kwamen om een snor op te plakken. Dit werd gelijk een grote hit, want daarna was het één groot snorrenfestijn!

Lijkt het jou ook leuk om je eigen t-shirt te pimpen? Koop een simpel hemdje of t-shirt en heel veel knutselspulletjes en ga lekker aan de slag. Leuk om met je vriendinnen te doen in de herfstvakantie!

Comments

comments