Barry Atsma wint Gouden Bucket

Viva magazine reikte laatst haar allereerste Gouden Bucket uit, een prijs in kade van hun bucketlist special. Er werd aan 300 VIVA lezeressen dezelfde vraag gesteld, namelijk; Met wie zou jij nog het bed willen delen? Maar liefst 1 op de 3 lezeressen koos voor dezelfde man! Lees snel verder!

Het is de vraag die iedereen zichzelf wel eens gesteld heeft, met wie zou jij nog het bed willen delen? Deze vraag werd aan 300 VIVA lezeressen voorgelegd en wat denk je? Maar liefst 1 op de 3 antwoordden; Barry Atsma! De nieuwe award werd persoonlijk naar de hunk toegebracht. De 42-jarige acteur was niets vermoedend! Met de gouden emmer en een confetti kanon in hand, overviel VIVA de hunk. ”Ik ben echt flabbergasted”, zei Barry. ”Ik sta gewoon bovenaan de bucketlijst van de VIVA lezeressen!”

Uiteraard wilde VIVA ook weten wie er nou op Barry’s bucketlijst staat! De Mannen Harten-acteur moest er even over nadenken, maar antwoordde uiteindelijk ”Ik heb laatst Reese Wetherspoon ontmoet, zij zou op mijn bucketlist staan! Maar ik weet niet of dat gaat lukken.” Vervolgens zetten Barry de emmer op zijn hoofd en liep verder. ”Ik ga gewoon zo rondlopen!” Is goed Barry, als je ons maar mee neemt!

Hoewel Barry Atsma de number 1 van veel lezeressen was, waren Johnny de Mol en Manual Broekman ook populair! Jan Smit was helaas niet zo gewild, hij moest het doen met 1 stem..

Wie of wat staat er bovenaan jou bucketlist?

Comments

comments