BEAUTY: Mijn M.A.C lipstick collectie

Ik denk niet dat mijn lipstickverslaving nog geheim is. Oh, wat kan ik genieten van mooie lipsticks! Toen ik net begon met het kijken van beautyvideo’s op YouTube hadden al die Amerikaanse meisjes het over M.A.C lipsticks. Dat wilde ik ook! Nu, zes jaar later, heb ik vijf Maccies in mijn lipstick collectie!

Van links naar rechts: Candy Yum Yum, Heroine, Riri Woo, Saint Germain, Creme Cup.

Candy Yum Yum


Candy Yum Yum was mijn allereerste M.A.C aankoop en het is nog steeds mijn favoriete lipstick. Wat een prachtige kleur! Candy Yum Yum is een matte, neon roze kleur die heel fijn aanbrengt. Gorgeous!
Finish: Matte

Heroine


Ik ben een tijdje obsessed geweest met paarse lipsticks. Heroine van M.A.C mocht daarom zeker niet ontbreken in mijn collectie! De kleur is uniek en ik wil mijn lieve neef bedanken voor deze lipstick. Hij nam ‘m voor me mee uit Amerika!
Finish: Matte

Riri Woo


Dit is een lipstick met een verhaal. Voor Riri Woo heb ik namelijk van 7:30 tot 11:00 uur voor de deur van de M.A.C store gelegen… Ik moest en zou ‘m hebben, voordat-ie uitverkocht zou zijn! De huls van deze lipstick is zo verschrikkelijk mooi! Helaas is Riri Woo niet meer te koop, maar de kleur is identiek aan Ruby Woo. De lipstick is wel heel droog en hij brengt lastig aan. De kleur blijft daarentegen wel heel de dag op zijn plaats zitten, zelfs na een hapje en een drankje!
Finish: Retro Matte

Saint Germain


Één van M.A.C’s populairste kleuren is de Barbieroze Saint Germain. Ook deze lipstick stond hoog op mijn lijstje. Het is namelijk de favoriete lipstick van mijn favo YouTuber, Shaaanxo. Ondanks dat de kleur zo in-your-face is, is-ie toch heel draagbaar!
Finish: Amplified

Creme Cup


Every girl needs the perfect nude, en voor mij is dat Creme Cup! De lipstick voelt fijn aan, is glossy, maar blijft toch lang zitten. Perfect!
Finish: Cremesheen


En hier zie je al de kleuren full-face! Ik ben zeker van plan mijn collectie uit te breiden. M.A.C lipsticks zijn echt geweldig! M.A.C lipsticks zijn te koop voor € 19,- bij Douglas, Bijenkorf en de M.A.C Store.

Comments

comments