Beauty review: flip-in hair

Ik zou het heel awesome vinden om mijn haar een andere kleur te geven. Toch ben ik een beetje bang voor chemicaliën voor in mijn haar. Ik heb de flip-in-hair haarstukken ontdekt. Even uitproberen natuurlijk!  Kijk je mee? 

Wat is het? 
De flip-in hair haarstukken zijn gekleurde plukjes gemaakt van echt haar. Het verschil met dit systeem is dat je geen lijm, vlechten of naald en draad nodig hebt voor het aanbrengen. Je kunt binnen één minuut een tijdelijke coole gekleurde lok in je haar hebben. Dat klink goed. Ik ga testen hoe snel het allemaal gaat!


Oeh, blauw haar lijkt mij wel heel leuk voor een keertje. Mijn haar is kort, dus heb ik gekozen voor een haarstuk van 8 inch (20cm).


Het draadje van de flip-in hair is al aan één kant vastgeknoopt. Het enige dat ik nu moet doen is het draadje door het midden van de twee lussen aan de andere kant rijgen.


Hier haal ik de lussen uit elkaar. Daarna haal ik de draad terug over de bovenkant van de eerste lus en door het midden van de tweede lus.


Als je stap 2 hebt gedaan, kun je de flip-in hair makkelijk strakker of losser trekken als je ‘m over je hoofd hebt getrokken.


Bij het haarstukje zit een kam, zodat je eigen haar over de flip-in hair kunt doen om ‘m te bedekken. Als je dat hebt gedaan, kun je drie knopen leggen om het draadje vast te maken. Het draadje is best wel lang, dus die kun je afknippen.


Ik heb mijn haarstukje een beetje aan de zijkant van mijn haar geschoven, zodat je ‘m beter kunt zien. Ik vind ‘m wel pretty staan hoor. Al zeg ik het zelf ;-).


Om de look wat stoerder te maken, kan ik ‘m ook met een beanie dragen. Dat zal voorlopig niet nodig zijn, aangezien het straks weer lekker weer wordt.

Een leuke uitvinding is de flip-in hair! Bij de uitleg staat er dat je binnen 1 minuut klaar bent met het haarstukje, maar dit was bij mij niet zo. Ik kon uit de handleiding niet echt opmaken wat ik moest doen, dus ben ik een aantal tutorials gaan bekijken. Als je het eenmaal doorhebt, is het easy. En het belangrijkste: ik heb een toffe haarkleur!

Comments

comments