BEAUTY: snelle kerstlook

De kerstdagen zijn perfect voor mooie make-up. Tijdens deze dagen doen we allemaal nét even iets meer ons best om er op ons mooist uit te zien. Ik laat je een makkelijke kerstlook zien, waar je supersnel klaar mee bent!


Als eerste gebruik ik een gouden oogschaduw op mijn hele ooglid. Ik doe het er lekker dik op, zodat je de gouden glitters goed ziet.In mijn buitenste ooghoeken breng ik een donkere oogschaduwkleur aan. Ik zet deze kleur ook aan onder mijn waterlijn, zodat het een lichte smokeyeye wordt.

Eyeliner is bij deze look erg belangrijk! Ik zet een dikke lijn aan boven mijn oog met een wing. De eyeliner valt lekker op, perfect voor een feestlook! Daarna breng ik een dun laagje mascara aan.

Omdat ik mijn ogen niet heel donker heb opgemaakt, kan ik ook een mooie kleur lippenstift op doen. Kerst vraagt toch wel een beetje om de kleur rood, need I say more? Ik gebruik als basis een lippotlood in dezelfde kleur als de lippenstift. Tijdens de kerstdagen wordt behoorlijk veel gegeten en nu blijft de lippenstift beter zitten!

Om het af te maken, gebruik ik nog een klein beetje roze blush als final-touch. Niet teveel, de rode lippenstift is al erg opvallend.

Klaar! Met deze look ben je in een paar stappen klaar voor de feestdagen. Ik kan niet wachten!

Welke make-up ga jij tijdens de feestdagen dragen?

Comments

comments