De beautygeheimen van Fashionista covermodel Lucy

Deze maand staat actrice en zangeres Lucy Hale op de cover van Fashionista. Wij zijn dol op PLL en Lucy natuurlijk, en nu hebben we al haar beautygeheimen ontdekt  jeeeuj!

Kokosnoot olie en je haar niet wassen
Beautygeheim 1:  als Lucy geen opnames heeft voor Pretty Little Liars wast ze haar haren zo min mogelijk. “I love dirty hair”, zegt Lucy. Je haar krijgt een betere en mooiere textuur als je het maar weinig wast. Tip! Lucy smeert kokosnoot olie in de punten van haar haar, daarna doet ze haar haren in een knotje en de volgende dag wast ze het uit. Dit zorgt ervoor dat je geen dode haarpunten krijgt. Super handig als je het doet voordat je gaat slapen.

Zonnebrand
Beautygeheim 2: doe zonnebrand op! Lucy draagt altijd zonnebrand, het maakt niet uit welke als er maar een factor inzit. Het beschermt je huid en in de woorden van de actrice: “that’s really so important!” Ze wilt natuurlijk niet dat haar blanke huidje verbrand.

Parfum
Beautygeheim 3: draag meerdere parfums. Lucy draagt een paar verschillende parfums. En welke ze kiest? Dat ligt eraan in welke stemming ze is. Miss Hale vindt het erg leuk om geuren te proberen en gaat nooit de deur uit zonder parfum.

Bronzer
Beautygeheim 4: ”I love make-up.” Zegt de beauty addict. Als Lucy een avond uitgaat kiest ze voor de bronzed look. Als je een goede bronzer hebt gevonden breng hem aan onder je jukbeenderen en op je oogleden net zo als de PLL actrice dat doet.

Comments

comments