Behati Prinsloo vertelt over hubbie Adam Levine

Behati Prinsloo vertelt hoe zij en hubbie Adam Levine elkaar hebben ontmoet én wat het meest romantische is wat hij voor haar heeft gedaan.

Voordat Behati Prinsloo en Adam Levine elkaar voor het eerst ontmoetten, kenden ze elkaar al best goed. Dit vertelde het supermodel in een interview met Acces Hollywood.

“We hebben elkaar eerst maandenlang gemaild. Het heeft lang geduurd, voordat we elkaar in het echt zagen”, vertelt het model. Toen ze elkaar voor het eerst face-to-face zagen, was Adam in LA om de videoclip voor One More Night op te nemen. Hierin is de hottie als boxer te zien. “Toen ik hem voor het eerst zag, was Adam bezig om de boksscène te filmen en had daarom bokshandschoenen aan. Ik dacht toen: ‘Wat ben ik hier aan het doen?’ Hij stond daar met zijn gloves on en he was like ‘This is awkard, hi!’”

Behati onthulde in het interview ook wat het meest romantische is wat Adam ooit voor haar heeft gedaan en dat is haar ten huwelijk vragen. “Het was simpel en er was niks geks, het was precies de manier waarop ik het wilde. Hij had ook mijn vader gebeld, het was perfect.”

Dat Adam Levine one romantic guy is wisten we al. Dat bewees hij door zijn vrouw Behati een enorme bos rode rozen te sturen, tijdens de voorbereidingen van de Victoria’s Secret Fashion Show 2014. De Maroon 5-zanger kon niet aanwezig zijn tijdens de show en wilde op deze manier zijn vrouw verrassen.

 (Bron foto: Just Jared & Instagram)

Comments

comments