Bella Thorne in nieuwe chick flick

There comes a new chick flick to town: The Duff, met Bella Thorne als mean girl. De trailer is eindelijk uit en we worden steeds nieuwsgieriger naar de film.

We love chick flicks en we kunnen al helemaal niet wachten op de nieuwe variant van Mean Girls: The Duff (Designated Ugly Fat Friend) geschreven door Kody Keplinger toen ze nog maar 17 jaar was!

Het verhaal gaat over Bianca (gespeeld door Mae Whitman) die The Duff is van haar vriendengroep. Iedere vriendengroep op haar middelbare school heeft een Duff zodat de andere meiden er beter uitzien naast haar. Maar dat houdt Bianca niet tegen, ze is namelijk vastbesloten ex-duff te worden en om de evil queen van de school Madison (Bella Thorne) te overschaduwen.

In een interview met Teen Vogue vertelde Bella Thorne dat ze het eigenlijk niet leuk vindt om gemene karakters te spelen, maar dat ze een uitdaging zag in deze rol. “Madison is niet de typical pretty girl. Ze draagt simpele outifts, praat altijd rustig en all the fire is in her expression”, legt Bella uit.

Benieuwd naar de film? Check de trailer hieronder. De film komt in het begin van het nieuwe jaar uit. Hopelijk gaat The Duff ook in de Nederlandse bioscopen draaien. Fingers Crossed!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments