Ben jij de nieuwe Fa Glamour Girl?

Als jij arriveert op een feestje valt iedereen stil… Die jurk! Die oogverblindende make-up! Die stylish glamcoupe! Is dit jouw droom? Doe dan mee met de Fa Glamour 2012 contest en wie weet word jij straks behandeld als een echte diva.

Ultieme Glamour Girl
Fa is ook dit jaar weer op zoek naar de ultieme Glamour Girl die met haar stijl, looks en attitude de aandacht naar zich toe weet te trekken. En een echte diva wordt natuurlijk volledig in de watten gelegd. Naast een professionele fotoshoot maak je ook kans op een kijkje in een wereld vol glamour door middel van het bijwonen van een filmpremière, een bezoekje aan Amsterdam Fashion Week en andere spectaculaire prijzen, zoals een digitale camera, een laptop en een dagje meekijken op de redactie van Fashionista. Woah! Redenen genoeg dus om jezelf op te geven voor de Fa Glamour Girl 2012 contest. Waar wacht je nog op!? Doe mee!

Doe mee in 2 simpele stappen
1. Upload jouw ultieme glamourfoto: misschien heb je al een beauty van een foto en anders is dit een goede reden om met je vriendinnen een fotoshoot te organiseren.
2. Geef aan welk Fa Glamour type jij bent: Pink Passion, Fantasy Moments, Luxurious Moments of Mystic Moments.

Je kunt jouw presentatie nog verder pimpen, om je winkansen te vergroten:
– Vertel in het kort waarom jij de nieuwe Fa Glamour Girl moet worden.
– Zorg ervoor dat je jouw inzending flink promoot: deel je inzending op je wall, voeg nog meer glamourfoto’s toe en roep iedereen op om op je te stemmen!

Ga naar Faglamourgirl.nl en doe mee!

Comments

comments