Best time of my life in Miami!


Zaïra Koole vertrok met EF voor 3 maanden naar Miami voor een taalcursus!

“Mijn tijd in Miami was the best time of my life! Dat klinkt cliché, maar het was echt zo! Ik heb voor Miami gekozen omdat ik er al meerdere keren was geweest. Miami is echt een beach city en dat maakt het een hele relaxte stad. “

“EF Miami Beach heeft echt de beste ligging die je je maar kan wensen! Ik sliep in een campus dus mijn school en kamer waren in hetzelfde gebouw. Het gebouw voelde al vanaf het eerste moment als mijn thuis. De campus lag direct aan het strand en had zelfs een eigen privé-zwembad. Daarnaast is het ook nog eens op loopafstand van Ocean Drive en Lincoln Road dus daar was ik erg vaak te vinden.

Mijn dagen waren vaak erg verschillend! Ik had er voor gekozen om voor mijn Cambridge examen te gaan dus ik had mijn officiële les of in de ochtend en dan nog een korte les in de middag of precies andersom! Ik had dan ook meer dan genoeg vrije tijd! Na of tijdens mijn lessen door ging ik vaak met vrienden en vriendinnen naar het strand of het zwembad.

Omdat er mensen vanuit de hele wereld komen leer je mensen vanuit allemaal verschillende landen kennen. Wat ik zelf erg verrassend vond, is hoe snel je vrienden maakt. Je gaat er natuurlijk allemaal alleen heen dus iedereen is super open minded en staan allemaal open om nieuwe mensen te leren kennen. Ik had kamergenootjes uit Denemarken, Italië, Canada en zelfs Japan! Ik spreek veel mensen nog dagelijks en zoek ze zelfs op!

Mijn drie maanden in Miami waren erg leerzaam niet alleen op het gebied van Engels leren maar ook het zelfstandig worden. Je gaat er toch alleen heen en dat is best een beetje spannend in het begin maar uiteindelijk valt het allemaal voor de volle 100% mee!

In de drie maanden dat ik in Miami ben geweest heb ik me geen moment verveeld. Overdag was ik altijd wel op het strand, bij het zwembad of ergens in Miami zelf te vinden en s’avonds was het uitgaan superleuk! Er zijn vaak celebs te spotten in de clubs en de clubs zijn ook erg groot en mooi.


Mijn trip was zeker life changing! Ik denk er nog elke dag aan terug en mis het ook nog letterlijk elke dag. Het was een trip om nooit te vergeten en ik ben teruggekomen met hele mooie herinneringen en vrienden voor het leven.”

Iets voor jou?
Zie jij jezelf ook wel in het buitenland een cursus of stage volgen? EF staat voor ‘Education First’ en verzorgt taaltrainingen, taalreizen, academische programma’s en culturele uitwisselingen. EF heeft meer dan 400 scholen in zo’n 50 landen. Check voor meer info www.EF.nl!

Comments

comments