Betekenis tatoeages One Direction

Dat de members van One Direction wel van tatoeages houden, mag duidelijk zijn. De hotties, op Niall na, zitten eronder! Maar wat is de betekenis achter de inktplaatjes? Check het hier!

Harry was de eerste van de band die een tatoeage nam. Op zijn 18e, zette hij een ster aan de binnenkant van zijn bovenarm. Maar één tatoeage, werden er al snel meer. En bijna net zo snel volgde 1D-members Zayn, Liam en Louis het voorbeeld van Harry. Maar wat betekenen al hun tatoeages?

Voor Harry hebben maar een paar van zijn tattoos een betekenis. “Sommigen vind ik gewoon mooi. Er zijn maar een paar die echt wat betekenen”, vertelt de superster in een interview met Teen Vogue. “We ontmoeten onderweg altijd a lot of cool people en zij zeggen dingen die echt inslaan. Sommige tattoos zijn herinneringen aan vrienden die ik heb gemaakt”, legt Harry uit.

Ook voor Louis hebben de meesten geen betekenis. “Ik vind het leuk om naar ze te kijken,” vertelt Louis. “Het begon met een silly stick man en daarna hield ik van skateboarden, dus daarom heb ik daar een tattoo van. En het kompas dat ik heb, die wijst naar huis.”

Zayn is erg creatief en tekent de ontwerpen van zijn tattoos zelf! “Het is cool om ze zelf te ontwerpen.” Wat er achter zijn beroemde Zapp-tatoeage schuilt, is eigenlijk vrij simpel. Het komt uit een stipboek. “Ik ben best wel een geek als het aankomt op stripboeken. Ik ben altijd gefascineerd geweest door cartoons en stripboeken.”

Liam heeft een tatoeage van een veer gezet voor zijn zieke oma. Dit is de enige tatoeage die Liams moeder mooi vindt. “Mijn moeder haat tatoeages, maar deze vindt ze wel mooi, omdat deze met mijn oma te maken heeft.” Liam koos voor een veer omdat hij als kind vaak met zijn moeder veren ging zoeken. “Wanneer we er een vonden, zei mijn moeder altijd dat het mijn oma was die ze voor ons had achtergelaten.”

De enige 1D-member die de verleiding van de inkt weet te weerstaan is Niall. “Dat is niks voor Niall”, lacht Louis. “Soms heeft hij zoiets van ‘Aw yeah, ik neem er misschien een!’ maar soms heeft hij ook zoiets van ‘I don’t know.” Het zou Louis dan ook best wel verbazen als Niall er op een dag wel eentje heeft.

Welke tatoeage vind jij het mooiste?

(Bron foto’s: Instagram & Just Jared)

Comments

comments