BFF Event; Koop nog snel je kaarten!

Het is bijna zover! Het Beauty Fashion Friends event wordt dit weekend gehouden! Heb je nog geen kaartjes? Koop ze dan nog snel en maak kans op geweldige prijzen! Lees snel verder als je wilt weten wat je kunt winnen!

Als je via Fashionista kaarten koopt voor het BFF Event maak je kans op super gave prijzen! In totaal geven wij 6 prijzen weg, ontzettend veel kans dus!

Wat kun je winnen?

2 x voucher t.w.v. €225 van Designer Outlet Roermond
Shop met je bestie in deze designer outlet! Als je kaartjes koopt via Fashionista maak je kans op 2 vouchers ter waarde van 225 euro! Super gaaf!

2 x voucher t.w.v. €75 van New Look
New Look, we love it! Als je kaartjes via Fashionista koopt maak je kans om 2 vouchers ter waarde van 75,- per stuk te winnen! Dan kun je met je bestie bij New Look shoppen, how cool is that?!

2 x Gosh Cosmetics beautypakket t.w.v. €200
Gewoon alle Gosh producten in een pakket! Kan je eindelijk al die makeup looks van Youtube recreëren. Als je kaartjes koopt via Fashionista maak je kans om 2 van deze pakketten te winnen! Oh my!

2 x Blurb Instagram fotoboekje t.w.v. €50
Een boekje waar je al je fashion highlights in kan verzamelen? Sign us up!
Als je kaarten koopt voor het BFF Event via Fashionista maak je kans om 2 Blurb Instagram boekjes te winnen! Gebruik het als Instagram boekje, maar ook als kook of misschien wel best friends boekje! Superleuk!

Dit is niet het enigste. Als jij je naar het BFF Event gaat en langs komt bij de Fashionista stand, maak je kans op nóg meer gave prijzen! Maak een foto bij de Fashionista fotowall en plaatst deze foto op Instagram. Tag de foto met #FashionistaBFF en maak kans op de onderstaande prijzen!

HTC Desire Eye t.w.v €469
Selfies maken? De HTC Desire EYE heeft er een oogje voor. Sterker nog, hij is er voor gemaakt. De voorcamera van deze telefoon heeft maar liefst 13 megapixels en een supersnelle focus. Zo maak je de oogverblindende selfies óf een selfideo(in Fulll HD)! Say whut? Ja, echt! Deze telefoon kun je winnen bij onze stand en heeft een waarde van €469,-.

Sony Cybershot DSC-W810
Heb je al een telefoon? Niet getreurd! Je kunt ook deze fotocamera van Sony winnen. De camera heeft 20,1 megapixels, beschikt over een panorama functie en je kunt makkelijk fotograferen bij weinig licht. Are you party girls ready?

Wat kun je doen op het BFF Event?
Er is ontzettend veel te doen op het BFF Event! Van blogger workshops tot vision boards maken, het is allemaal te doen op het BFF Event!

Zie het programma hieronder!

Programma:
Zaterdag
12.00-12.30 Blogworkshop Carlijn
13.00-13.45 Workshop Vision board maken
14.30 Masterclass Carlijn podium
15.30-16.15 Workshop Vision board maken
16.30-17.00 Blogworkshop Carlijn
Zondag
12.00-12.30 Blogworkshop Carlijn
13.00-13.45 Workshop Vision board maken
13.30 Masterclass Carlijn podium
14.30-15.15 Workshop Vision board maken
16.00-16.30 Blogworkshop Carlijn

Workshops:
Op zaterdag en zondag worden er leuke workshops gegeven. Laat je inspireren en maak een vision board. Een vision-/moodboard wordt gemaakt om nieuwe ideeën te bedenken en om inspiratie op te doen. De insteek van deze workshop kan verschillend zijn. Je kunt een vision board maken om fashion inspiratie op te doen, doelen voor 2015 te ontdekken (het is immers pas februari), of om zo op leuke blog ideeën te komen.

Carlijn Bekker geeft een masterclass over bloggen op het podium, waar je haar het hemd van het lijf kunt vragen én waar ze een Q&A houdt met Jennie van Jennieformtheblog.nl. Hierna geeft ze een workshop in de Fashionista workshop stand waar jij al jouw brandende blogvragen kunt stellen!

Dus koop snel je kaarten hier!

Comments

comments