Styling: de jurk met bloemenprint

Bloemenprintjes: je ziet ze overal en in verschillende variaties. Nu ik eindelijk mijn zomerjurken weer uit de kast kan halen, laat ik je in deze post zien hoe ik bloemenjurkjes combineer. Met warm weer draag ik het liefst jurken: erg zomers en lekker luchtig!

SunflowersDeze zwarte jurk met broekzakjes is erg makkelijk met van alles te combineren, omdat de print met zonnebloemen erg subtiel is, en het geen opvallende kleuren bevat. Door de ingenaaide zoom bij je middel, valt deze jurk mooi strak om de taille. Ik hou de hele outfit rustig en laid-back en draag er een pastel roze overhemd overheen.

DaisiesDeze zwarte jurk lijkt sterk op de eerste, alleen heeft het geen broekzakken en is-ie qua ontwerp erg simpel. De print van dit jurkje bestaat uit kleine, witte madeliefjes. Om het geheel niet te saai te maken en om de print wat op te breken, combineer ik dit jurkje met een witte croptop. Dit geeft de illusie dat je een rokje draagt. Deze croptop is trouwens ook geschikt als een cover-up voor over je bikini op het strand.

Flower gardenWe gooien er wat kleur in met dit jurkje! Deze jurk kunt je door middel van een elastiek om je middel strikken, de stof is erg luchtig waardoor hij voor de rest mooi los valt. Door de drukkere print met allerlei gekleurde bloemen krijg ik al snel de neiging om er een zwart vestje overheen te dragen. Ik heb hier gekozen voor een los vallend bloesje dat ik open draag, zodat de twee stoffen mooi samen vloeien.

Flower romance


Dit is volgens mij de meest ‘zomerse’ bloemenjurk die ik heb. Deze jurk knoop je niet vast om je middel, maar je maakt een strikje om je middenrif. Hierdoor voelt het eigenlijk alsof je verder geen kleding tegen je lijf hebt zitten, en samen met de open rug is dit erg lekker voor de zeer warme dagen! De kleuren en deze bloemenprint zijn erg romantisch, ik ga daarom voor de bohemien-look en combineer de jurk met een lang, gehaakt vest.

 


Comments

comments