Broodje anders

Lekker hoor, zo’n boterham met pindakaas. Maar op den duur gaat-ie wel een beetje vervelen. Fashionista’s Sanneke weet hoe je van elke lunch een feestje maakt.

Nederlanders staan bekend om het eten van brood. Met (pinda-)kaas hagelslag, jam… Lekker makkelijk, maar soms ook een tikkkeltje boring. En dat terwijl je met wat creativiteit de heerlijkste sanwiches kunt maken. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we deze zes voorbeeldboterhammen gemaakt, allemaal op een andere manier belegd. Wat denk je bijvoorbeeld van de ‘sandwich PMB’ – pesto, mozzarella en basilicum – of  de ‘sea fresh’, met zalm en dille. Als je het even niet meer weet, werp je gewoon even een blik op deze afbeelding voor inspiratie.

(v.l.n.r.) bovenste rij:
Chorizo, brie en honing
Zalm, Philadephia en dille
Hummus, komkommer en oregano

Onderste rij:
Pesto, mozzarella en basilicum
Homemade eiersalade, kerrie en tuinkers
Rode pesto, advocado en bacon

 

Comments

comments