Wat staat er op jouw bucketlist?

De bucketlist: het cliché lijstje met dingen die je écht nog moet hebben gedaan in je leven. Heb jij er een? Ik wel! En naast hysterische dingen als zwemmen met varkens op de Bahama’s (ja dit kan echt), de hele wereld over reizen met alleen een rugtas en de Marathon van New York lopen, staan er ook hele domme, maar toch best grappige dingen op die je niet dagelijks doet. Kijk je mee?

Een gitaar rocken als een echte rockster
Kinderachtig? Echt niet! Vroeger deed je misschien vaker van dit soort gekke dingen maar nu je ouder wordt kijken mensen je toch best raar aan als je ineens als een gek staat te rammen op een gitaar. Hoe lekker is het om daar voor heel even niks van aan te trekken? Nou heerlijk dus! Echt, probeer het eens.

Dance like you’re crazy
Hiervoor geldt hetzelfde als bij punt 1. Het slaat misschien nergens op maar is héérlijk om te doen en daarmee is alles gezegd.

In een paal klimmen
Oké, misschien ben ik toch een beetje kinderachtig, maar altijd als ik een lantaarnpaal zie krijg ik zin om er in te klimmen. Alleen een beetje jammer dat ik nog steeds niet verder ben gekomen dan drie gefaalde pogingen….

Complimentjes op cute boys plakken
Dit soort dingen zou ik normaal niet zo snel durven en precies daarom stond ie op mijn bucketlist. Ik plakte ‘Like’ of ‘Cute’ op knappe jongens die ik tegenkwam in de stad en hield er nog interessante gesprekken aan over ook ;) Daag jezelf uit om ook zoiets geks te durven!

Al deze rare acties + nog een paar legde ik (leuk voor later) vast in een filmpje, kijk je mee?

PS. Dankzij het nieuwe product ‘Roll.Press.Go’ van Libresse kon ik al mijn gekkigheid gewoon uitvoeren, ondanks dat ik ongesteld was en tijdens het uitgaan ‘s avonds hoefde ik me geen zorgen te maken over het bekende – waar laat ik mijn maandverband want hier is dus nergens een vuilnisbak te bekennen – probleem. Heel chill!

Ga voor meer fearless uitdagingen naar www.libresselivefearlesschallenge.nl

Comments

comments