#Budgetbabe: Look van de Action

Hippe kleding bij de Action? Ehm…heb je daar kleding dan, hoor ik je denken. Jup! Ik ging de challenge aan om bij de goedkoopste shop ever een fashion waardige look te scoren en dat zo cheap mogelijk.

OMG! Toen ik de Action in mijn stadje tegenkwam (Haarlem that is) werd ik helemaal gek. Zo groot was hij en wat een kleding hadden ze. Wel een uitdaging om een fashionable look te scoren in een winkel die totaal niet gericht is om trends. Maar I did it!


Ik scoorde een broek, top, sandaaltjes en een de super leuke clutch voor nog geen €20! in totaal!! De blouse was €5, de grijze leopard tregging (zit echt als gegoten) kocht ik voor €7, de vrolijke clutch met fake gouden sluiting kostte €2,80 en de sandaaltjes waren maar €5,70.


De clutch is wat stijfjes, maar het patroon en de kleuren vond ik echt dat zomerse gevoel geven. Met dit item begon ik dan ook mijn look.


De broek is of course te lang, dus vouw ik deze om naar binnen. De tregging is zo leuk, zelfs vriendlief vond hem mooi. En deze nude kleurige sandaaltjes met gouden touch zitten echt zo lekker!

In welke budgetshop zal ik volgende keer de uitdaging aan gaan?

Comments

comments