Capsule Wardrobe: Lente items en inspiratiebord

Langzamerhand begin ik mijn lente capsule wardrobe samen te stellen. Vandaag laat ik jullie de items zien die ik tot nu toe verzameld heb voor dit voorjaar.


Cami tops: ik ben er gek op, vooral het model met de v-hals. Het leukste aan zo’n aan v-hals top is dat je kleine kettinkjes kunt dragen zonder dat ze wegvallen onder je top. Deze cami tops zijn beiden van Forever21.

Je zult mij niet vaak in sweaters en wijde truien zien rondlopen, ik draag ze bijna nooit. Toch koos ik voor een scuba sweater dit voorjaar. Deze vond ik goed bij mijn stijl passen. Ik kocht ‘m bij Forever21 en draag hem het liefst met een paar slacks. Ultra chic. Tip: paar een scuba top met een skater skirt die tot je knieën valt.

Een andere must have dit voorjaar is een spijkerjasje. Dit exemplaar van Levi’s dat ik maar kocht ik voor maar 5 (!) euro bij een tweedehands winkel. Het spijkerjasje is eigenlijk nooit weg geweest maar deze lente zal je ‘m extra vaak voorbij zien komen.

Veel te koud nog voor open schoenen maar deze crossed bands sandalen van Forever21 kon ik niet laten staan. It’s all about flats, deze zomer.
Een nieuw item voor mijn accessoire collectie is deze cuff met marmeren detail, van H&M.

Zo ziet het prikbord die in mijn kamer hangt er nu uit. Inspiratie voor dit voorjaar: hokjesprintjes en lavendelkleurtjes!

Comments

comments