Capsule Wardrobe: Favoriete outfits!

 

Vorige week introduceerde ik jullie hier aan de Capsule Wardrobe trend en zoals beloofd laat ik deze week mijn meest gedragen outfits zien!

Outfit #1

Hier draag ik mijn favoriete ONLY V-hals trui met een simpele zwarte skinny jeans en mijn Dr. Martens. De tote bag – uit mijn zeer snel groeiende tote bag collectie – is van Forever21 voor maar 1,50 euro! De trui is één van mijn favorieten omdat hij erg licht is en mij toch warm houdt. De light-weight knit is zeker een aanrader voor in je Capsule Wardrobe!

Outfit #2
Ah, mijn favoriete tartan blouse. Of nou ja, hij is van mijn vriend. De tartan heren blouses lijken vaak van een dikkere stof dan die voor dames. Onder de blouse draag ik een oversized Wu Tang shirt en een leren broek met chunky heels om de outfit wat vrouwelijker te maken.

Outfit #3
De boyfriend jeans: zeker een must-have (!!!) voor in je Capsule Wardrobe. “Maar een boyfriend jeans staat mij voor geen meter” hoor ik meiden vaak zeggen. De boyfriend jeans staat in principe iedereen! Ja, óók als je brede heupen hebt. Lees hier meer over.
Met deze jeans combineer ik mijn favoriete gestreepte Zara blouse die ik in de sale scoorde.

Zoals je gemerkt hebt houd ik van simpele, oversized kleding die lekker zitten en toch mooi vallen. Hierboven nog een shot van mijn andere favorieten: een witte viscose blouse (essentieel!), een geruite nette broek (Primark) en een oversized nude shirt die ik bij de tweedehandswinkel kocht.

Wat zijn jouw Capsule Wardrobe favorieten?

 

Comments

comments