Cara Delevingne leert veel van Kate Moss

Cara Delevingne en Kate Moss zijn een top duo. Na de shoot voor Burberry zijn de modellen erg close geworden. Cara vindt dat ze tijdens het schieten van de campagne, veel van Kate heeft geleerd. Check hier meer.

Het klikte meteen tussen Kate Moss en Cara Delevingne toen ze voor Burberry samengingen werken, dat zorgde ervoor dat de shoot heel gezellig was, vertelt Cara aan Style.com “We both talk a lot. Het was denk ik heel moeilijk om ons te laten stoppen met praten. Uiteindelijk zijn we pratend gefotografeerd en gefilmd en het resultaat is geweldig.”

Doordat de twee Britse supermodellen goede vrienden zijn geworden, heeft Cara veel geleerd van Kate. “Ze vertelde dat ik gewoon mezelf moet zijn en me niks moet aantrekken van wat andere mensen over me zeggen. Ook vertelde ze dat ik voor mezelf moet opkomen”, vertelt Cara. “Kate is een heel sterke vrouw en ze laat zich niet manipuleren. Dat is geweldig. Als ze ergens in gelooft, dan gaat ze ervoor, heel inspirerend”, legt Cara uit.

Cara en Kate zagen er samen geweldig uit in Burberry. Hopelijk komt er binnenkort weer een samenwerking tussen de twee modellen. We love the idea!

(Bron foto: Zimbio)

Comments

comments