Carly Rae Jepsen ”I Really Like You”

Het is alweer 3 jaar geleden dat Carly Rae Jepsen ”Call Me Maybe” uitbracht, maar wij zijn nog steeds obsessed met het popliedjeGelukkig is Carly gisteren uit gekomen met een brand new song! Het liedje heet ”I Really Like You” en is net zo catchy als ”Call Me Maybe”! Lees snel verder!

Carly Rae Jepsen kennen wij natuurlijk vooral van ”Call Me Maybe”. De zangeres heeft in die drie jaar natuurlijk nog meer muziek gemaakt, maar over haar nieuwste nummer zijn wij het meest excited! De 29-jarige zong het liedje gister bij Good Morning America en is nu beschikbaar op iTunes.

Voor ”I Really Like You” komt natuurlijk ook een music video uit, en niet zomaar een music video.. Justin Bieber en Tom Hanks gaan een verschijning maken! Hoewel dat als een raar duo klinkt, is het hartstikke logisch. Scooter Braun is de manager van Carly én Justin, en laat Scooter nou ook nog eens vrienden zijn met Tom Hanks en zijn vrouw! De video is al opgenomen, het is alleen nog een kwestie van wachten wanneer hij uit komt!

Wat vinden jullie van ”I Really Like You”?

Luister ”I Really Like You” hieronder!

Comments

comments